Rarus-Palvelut OyVerkko- ja metallielementtiaidat portteineen

Verkko- ja metallielementtiaidat portteineen

Verkko- ja metalliaidat: myynti, asennus, huolto

Rarus-Palvelut Oy tarjoaa nyt myös kaikki aitapalvelut ammattitaitoisesti. Haluat sitten suojata kotipihasi istutukset kutsumattomilta luontokappaleilta, tehdaskiinteistösi asiattomalta liikenteeltä tai sähköaseman turvallisuussyistä, me hoidamme. Asennamme aitoja sulan maan aikana, huhtikuulta joulukuulle.

Myymme, asennamme, huollamme ja korjaamme aidat. Tarjoamme kotimaisen, luotettavan ja nopean aitapalvelun. Saat meiltä koko paketin avaimet käteen-tyylisesti tai voimme hoitaa esimerkiksi vain hankkimiesi aitatarvikkeiden asennuksen.

Asiakkaamme ovat yrityksiä, kuntia ja kaupunkeja sekä yksityisiä kotitalouksia. Aitoja tarvitaan monessa paikassa.

100% suomalaisella ammattitaidolla.

Verkkoaidat ja metallielementti­aidat tarvikkeineen

Myymme ja asennamme laadukasta panssariverkkoaitaa, joka on joko sinkittyä tai alumiinista valmistettua. Meiltä saat myös käyntiportit erilaisilla lukoilla tai pelkillä kahvoilla. Autoportit voivat olla sähköisiä tai manuaalisia tarpeen mukaan. Verkkoaitaa on saatavilla erikorkuisena ja -värisenä.

Metallielementeillä saa aidasta tyylikkään ja moneen ympäristöön saumattomasti sopivan. Metalliaidat ovat kalliimpia, mutta ne ovat kestäviä ja pitkäikäisiä. Saatavilla on erivärisiä ja – korkuisia elementtejä, joista voi rakentaa yksilöllisen aidan. Meiltä myös tarvikkeet ja portit automatiikalla tai ilman.

Kokonaispakettiimme sisältyy myös vanhan aidan purku sekä aidan perustustyöt koneella tai käsin kaivamalla tai kallioon poraamalla.

Pelti- tiili- ja huopakatot

Aitapalvelut pääosin eteläisessä Suomessa

Karkkilasta käsin hoidamme aita-asennukset Etelä-Suomessa esim. näillä paikkakunnilla: Tuusula, Siuntio, Hyvinkää, Forssa, Lohja, Inkoo sekä pääkaupunkiseudulla Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa. Teemme aitoja myös Pirkanmaalla esim. Tampereella.

Mastojen aitaustöitä olemme tehneet ihan koko Suomessa. Liikumme aitatöissä ympäri Suomea muutaman tiimin voimin.

Katon lisäeristykset

Mitä aidataan?

  • Tehdaskiinteistöt
  • Varastohallit
  • Erilaiset laitokset
  • Koiratarhat
  • Kentät
  • Pihat
  • Päiväkodit
  • Mastot
  • Sähköasemat

Tutustu kattopalveluihimme